Privacy Policy

Privacy Verklaring Iyengar Yoga Koksijde 

1.     Wat hebben we nodig

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation. 

Iyengar Yoga Koksijde is een Verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen mogelijks de volgende soorten gegevens van u:

  • Voor- en familienaam,
  • Voor- en familienaam partner en/of reisgezellen
  • Bedrijfsnaam, -adres & BTW nummer
  • Adres (straat, nummer, postcode, gemeente/stad, land)
  • Geboortedatum (idem van partner en/of reisgezel)
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer / faxnummer
  • Uw IP-adres

Informatie die u verstrekt met betrekking tot uw voorkeuren voor marketing of in het kader van uw deelname aan enquêtes, wedstrijden of promoties

2.     Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en het uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft. 

We hebben uw persoonsgegevens nodig omwille van de volgende redenen:

  • het noteren en verwerken van reserveringen voor lessen
  • persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit yoga lessen
  • het vereenvoudigd en snel communiceren met een klant
  • het leggen van de grondslag voor alle nodige en toekomstige communicatie
  • het uitvoeren en verwerken van financiële transacties (voorschotten, vereffeningen, terugbetalingen,…)
  • het uitsturen van nieuwsbrieven aan gasten/bezoekers/bezoekers van de website die zich hiervoor inschreven of hiermee akkoord gingen
  • Verzamelen van adressen en e-mailadressen met als doel het communiceren van aanbiedingen en nieuwsbrieven
  • het opsturen van documentatie (bevestigingen, facturen, vouchers,…)
  • het aangaan van telefonisch contact betreffende een boeking e.a. communicatie gerelateerd aan de normale bedrijfsvoering
    • het correct kunnen factureren ten aanzien van de klant
  • om klantenservice te verlenen
  • om u per mail uit te nodigen om een beoordeling te schrijven na uw verblijf. 
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Juridische doeleinden: in bepaalde gevallen moeten we uw gegevens gebruiken om juridische geschillen te behandelen en op te lossen, voor onderzoeks- en nalevingsdoeleinden van de wet en regelgeving
  • Detectie en preventie van fraude: we kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor het opsporen en voorkomen van fraude en andere illegale of ongewenste activiteiten
  • Verbeteren van onze diensten: tot slot gebruiken we uw persoonsgegevens voor analytische doeleinden, om onze services te verbeteren, de gebruikerservaring te verbeteren en om de functionaliteit en kwaliteit van onze online reisdiensten te verbeteren.

Om uw gegevens zoals hierboven beschreven te verwerken, baseren we ons op de volgende juridische grondslagen:

Uitvoering van een Contract: Het gebruik van uw gegevens kan noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het contract dat u bij ons heeft. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van onze diensten om een reservering te maken, zullen wij uw gegevens gebruiken om onze verplichting na te komen om die reservering te voltooien en te beheren onder het contract dat wij met u hebben.

Rechtmatig belang: We kunnen uw gegevens gebruiken voor ons rechtmatig belang, zoals u voorzien van de best passende inhoud voor de website, e-mails en nieuwsbrieven, en om onze producten en diensten en de inhoud van onze website te verbeteren en promoten. We kunnen uw gegevens ook gebruiken voor administratieve en juridische doeleinden en voor het opsporen van fraude.

Toestemming: we mogen met uw toestemming uw persoonsgegevens voor bepaalde directe marketingdoeleinden gebruiken. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door contact op te nemen met ons via één van de adressen onderaan deze Privacyverklaring.

Voor alle gebruikte gegevens werken wij ook noodzakelijkerwijs met verschillende partners en servers. Het ter plaatse verwerken van gegevens wordt uitzonderlijk uitgevoerd door de zaakvoerders.

3.     Digitale Media

Onze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze website verhoogt. Bv. Het niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangen of moeten invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browsers de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Op de website van Iyengar Yoga Koksijde worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Yengr yoga Koksijde gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Iyengar Yoga Koksijde maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers. Lees meer over het privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Iyengar Yoga Koksijde te kunnen verstrekken en om informatie over de effectiviteit van campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Iyengar Yoga Koksijde heeft hier geen invloed op. Iyengar Yoga Koksijde heeft Google geen toestemming gegeven om via Iyengar Yoga Koksijde verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Het bedrijf beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Instagram, … Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie en marketing te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen.

U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons gecentraliseerde database en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van Iyengar Yoga Koksijde als verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze database. 

4.     Wat doen we met uw gegevens 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Iyengar Yoga Koksijde, Hoeve Ammanswalle, Ammanswallestraat 20a, 8670 Oostduinkerke, gevestigd in Belgie. 

Iyengar Yoga Koksijde verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Diensten van derden: Wij kunnen serviceproviders gebruiken om uw persoonlijke gegevens strikt in onze naam te verwerken. Dit heeft bepaalde doeleinden (zie eerder). Deze diensten van derden/verwerkers hebben een geheimhoudingsplicht en het is niet toegestaan uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden. 

Wij delen gegevens met derden onder bovengenoemde principes met

Combell NV, Skaldenstraat 121, 9042 Gent, BE 0541977701, zorgt voor de webhosting.  Het is de plaats waar onze website staat.

Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet. 

5.     Hoe lang bewaren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten voor 10 jaar sinds uw laatste reservering volgens ons beleid voor het Bewaren van Gegevens. Na deze periode, zullen uw inmiddels 10 jaar ongebruikte persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zal door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.  

6.     Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen zijn correct en dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

7.     Automatische verwerking & profiling

Iyengar Yoga Koksijde doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

8.     Wat zijn uw rechten?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op gegevenswissing
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

Iyengar Yoga Koksijde neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Iyengar Yoga Koksijde verzamelde persoonsgegevens, of in het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO of IVC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Iyengar Yoga Koksijde, Hoeve Ammanswalle, Ammanswallestraat 20a, 8670 Oostduinkerke. Onze zaakvoerder zal uw klacht bekijken en met u samenwerken om de zaak op te lossen. 

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, neemt u dan contact op met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en dient u een klacht in bij hen.

  • Hits: 57

Mentorship

Mentorship

IYENGAR YOGA Koksijde

Bij Iyengar Yoga Koksijde kun je als gevorderde leerling verdiepingsdagen volgen, het zogeheten 'mentor programma’. Je kunt onder professionele en persoonlijke begeleiding van Sigrid Rondelez je inzicht verdiepen en je eigen kunnen verbeteren. De asanas, het gebruik van de props, het leren helpen van andere studenten en het lesgeven. Het omhelst daarenboven anatomie, fysiologie,filisofie en diepgaande oefening.

Na een intensieve studietijd van enkele jaren kan Sigrid jou voor het lerarenexamen aanbevelen. Dit is geen verplichting

De studiedagen gaan door op volgende zaterdagen, en het studiejaar sluiten we af met een weekend op locatie.

  • 25/09/2021
  • 16/10/2021
  • 20/11/2021
  • 4/12/2021
  • 29/01/2022
  • weekend van 11/02/2022 en 13/02/2022
  • 19/03/2022
  • 23/04/2022

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Mentorship

  • Hits: 294

Lesrooster

Lesrooster

IYENGAR YOGA Koksijde

 



IYENGAR YOGA KOKSIJDE is OPEN.

ZOMER
Alle lessen van de Iyengar Yoga school lopen door in de zomermaanden.

PRIJZEN
8 beurtenkaart (60min): 70 euro
8 beurtenkaart (90min): 100 euro
12 beurtenkaart (60min): 100 euro
12 beurtenkaart (90min): 140 euro
losse les (60 minuten): 10 euro
losse les (90 minuten): 14 euro
Je kan je beurtenkaart ter plaatse aanschaffen, of door overschrijving.
Graag je naam en het type kaartje vermelden. IBAN BE57 0015 7217 9535.
De beurtenkaarten zijn persoonlijk en blijvend geldig

Alle lessen worden gegeven door gecertificeerd Iyengar Yoga docenten, Danielle, You Qi en Sigrid Rondelez. (Intermediate Junior 2).

PRIVATE LESSEN
Voor lessen buiten het bestaande lesrooster, contacteer Sigrid Rondelez.

BIYAB
Graag vragen we om lid te worden van BKS Iyengar Yoga Association of Belgium. BIYAB verzorgt de verzekering, geeft een jaarlijks tijdschrift uit, organiseert workshops met gastdocenten, en verdedigt de belangen van Iyengar Yoga in België. De bijdrage is 10€. Om lid te worden, surf je naar www.iyengaryoga.be.

Lees meer: Lesrooster

  • Hits: 19111

Studio

Studio

Hoeve Ammanswalle

 

De yogastudio bevindt zich in de oude koeiestal van de Hoeve Ammanswalle, een authentieke Polderhoeve uit de 12de eeuw.

Net als Ten Bogaerde, een historische uithoeve van de Duinenabdij.

Het is een oase aan rust, pal naast het dorp met prachtig zich op de Polders.

Als je de stille ruimte wil huren, contacteer Sigrid Rondelez

Lees meer: Studio

  • Hits: 3271

Hoofdpagina

IYENGAR YOGA Koksijde

Dag yogi en yogini,

Iedereen op blote voeten is welkom in de Iyengar Yoga les!

Ben je een moeder van 8 kinderen en wil je een uurtje voor jezelf, ben je een doorwinterde fietser op zoek naar de vrijheid van rechtop lopen, ben je een warhoofd op zoek naar concentratie, ben je een lappenpop en wil je sterker of soepeler worden, ben je piepjong of stokoud, ben je een mankepoot en wil je de gewrichten smeren, ben je een stresskonijn met koppijn, wil je even af van die stijve nek,... Iyengar Yoga heeft je gevonden! Je stapt in wanneer je wil en betaalt met je beurtenkaart wanneer je komt.

Welkom en tot op de yoga mat!

Sigi

Meer informatie

 

Raadpleeg het lesrooster

Evenementen

Studio

Lees meer: Hoofdpagina

  • Hits: 299498

0477 47 11 22  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  • like us on Facebook
BTW BE 0807.954.966privacy verklaring